Villkor

För att få hyra av Knytpunkten ska du ha tagit del av följande villkor och skötselråd för bärdonet du hyr.

Om du har frågor angående villkor och skötselråd är du välkommen att mejla din fråga till erica@knytpunkten.com eller ring 070 6710326

Tillämpa ett säkert bärande. Det är alltid du som ansvarar över barnet när du använder bärdonet. Använd dig av någon av det säkerhetschecklistor som finns att tillgå här. Vi rekommenderar säkerhetscirkeln som alltid medföljer vid hyra.

Om bärdonet skickas;
Knytpunkten skickar bärdonet med Post Nords varubrev. I paketet används finns en retursedel som ska användas när bärdonet ska skickas tillbaka. Priset för frakten tur och retur är 126 kr.

Om du hyr på plats i Knytpunktens lokal skriver du under ett hyresavtal efter att ha tagit del av våra villkor.

Skötselråd

  • Var rädd om bärdonet! Låt det inte ligga på golvet eller i närheten av husdjur. Undvik att bärdonet blir kladdigt av mat, kräks mm. Skydda gärna bärdonet med små handdukar /tvättlapp eller liknade om du vet med dig att dit barn kräks eller dreglar mycket.
  • Om husdjur finns i hemmet ska bärdonet rollas innan återlämning.
  • Undvik smycken som riskerar att fastna i bärdonet.
  • Undvik att bära parfym när du använder bärdonet.
  • Om bärdonet blir smutsigt eller går sönder, kontakta alltid Knytpunkten innan någon annan åtgärd görs.
  • Skador på bärdon; Sjalar och vissa typer av bärselar kan få små lösa trådöglor. Trådöglorna kan uppstå även vid normal användning. Kontakta alltid Knytpunkten både vid små och stora skador på bärdonet.
  • Tvätta INTE bärdonet innan kontakt med Knytpunkten.

Ersättning vid ev. skador på bärdonet;
Skulle en skada som behöver åtgärdas uppstå blir hyrestagaren ersättningsskyldig med upp till en fjärdedel av bärdonets fulla värde. Skulle bärdonet inte gå att laga blir hyrestagaren ersättningsskyldig för hela bärdonets värde.

Vid försening/ej återlämnat bärdon;

Vid ev. försening kommer en avgift om 40 kr/dygn upp till bärdonets fulla värde att faktureras hyrestagaren. Om hyrestagaren inte lämnar bärdonet åter trots upprepade påminnelser kommer hyrestagaren faktureras beloppet för bärdonets fulla värde. Betalas inte fakturan skickas påminnelser, därefter går ärendet till inkasso/kronofogden.

Betalning sker via swish direkt efter att beställningen är lagd.

Vanligtvis skickas varan inom 1-2 arbetsdagar.